Kwaliteitsverklaringen

Waarom een yutaki?

Fluisterstil

De Yutaki warmtepompen van Hitachi behoren tot 1 van de stilste warmtepompen op de markt. Een Yutaki warmtepomp installatie bestaat altijd uit 2 units. Met uitzondering van de Yutaki M Monobloc. Namelijk een binnenunit en een buitenunit. Het geluid wat een Yutaki produceert komt van de compressoren en het expansieventiel in de units. 

Een buitenunit Yutaki produceert ongeveer 60 dB(A). Dit is vergelijkbaar met een normaal gesprek met een bekende op 1 meter afstand. Een Yutaki S binnenunit produceert ongeveer 37 dB(A). Dit is stiller dan het geluid in een bibliotheek. In vergelijking met een CV ketel, welke gemiddeld 39 dB(A) produceert, is een Yutaki binnenunit stiller dan een CV ketel.

 

Smart bediening

U wilt grip op uw energie kosten, want ongeveer 70% van de energiekosten in een gemiddeld huishouden hebben met verwarming te maken. Gemiddeld wordt 15% van de energie gebruikt voor warm water. Voor licht en ander huishoudelijke apparaten wordt 11% gebruikt en voor koken 4%. Als woningeigenaar wilt u controle hebben over uw energiegebruik. Veel verbruikers stappen daarom over op de Smart Home-systemen, waarmee u uw complete huis op uw behoeften kunt instellen.

Integreer onze nieuwe wifi-oplossing Hi-Kumo in uw totaaloplossing “wonen”. Met de app kunt u de individuele instellingen uitvoeren. Dat is niet alleen slim, maar kan uiteindelijk ook energiekosten besparen. U kunt uw eigen comfortabele binnenklimaat bepalen.

Gemak

Het maakt niet uit welk Yutaki-model u kiest: u zult altijd dezelfde afstandsbediening gebruiken. Met de bedrade afstandsbediening is een eenvoudige bediening mogelijk.

Met de afstandsbediening bent u in staat uw persoonlijke  specificaties te programmeren. Daarnaast kan de regelaar van de binnenunit ook als ruimteregelaar worden gebruikt. De gehele Yutaki-unit kan eenvoudig en comfortabel door u, zoals u dat wenst, worden geregeld.

Als extra mogelijkheid kunt u gebruik maken van de Hi-Kumo app. Waardoor u uw Yutaki warmtepomp kunt aansturen vanaf uw pc, tablet of smart-phone.

 

Energie besparend

Hitachi was een van de eerste met een gelijkstroom inverter technologie. Deze technologie wordt ook toegepast op de Yutaki warmtepompen. Door deze inverter technologie worden temperatuurschommelingen beperkt tot een minimum. Uw voordeel is dat u hiermee de temperatuur constant kunt houden zonder extra energie te gebruiken en perfect kunt afstemmen naar uw behoeften. Dus maximale energie besparing.

 

Eenvoudige installatie

De Yutaki warmtepompen van Hitachi zijn eenvoudig in gebruik en installatie. Elk model is voorzien van een duidelijke handleiding en tijdens het offerte traject wordt de installateur voorzien in het aansluitschema en een complete selectie. Het aansluitschema komt reeds overeen met de daadwerkelijk te maken regeltechnische aansluitingen in de praktijk. Bij de keuze voor een Yutaki S combi of een Yutaki S80 combi met een geïntegreerd tapwatervat van 200 of 260 liter zijn alle regeltechnische en waterzijdige aansluitingen tussen het tapwatervat en de warmtepompmodule reeds in de fabriek gemaakt. Dit bespaart tijd tijdens de installatie en verkleind de kansen op faalkosten. Na installatie zijn alle modellen eenvoudig met de “installatiewizard” op te starten. Uiteraard kunnen wij assistentie verlenen bij het in gebruik stellen van uw warmtepomp en kan de eindgebruiker optimaal genieten van een comfortabele installatie. Voor aanvullende vragen en/of diensten verzoeken wij u contact op te nemen met één van onze specialisten.

Ervaar het gemak van deze revolutionaire warmtepompen