Kwaliteitsverklaringen

Yutaki S Combi

Yutaki S Combi

Deze “all-in one” compacte warmtepomp die met een 600 mm brede binnenunit. Dit verwarmingssysteem met ingebouwde boiler kan tot 60 °C water produceren. Door intelligente en compacte ontwerp van de binnenunit is de benodigde ruimte van de warmtepomp verkleind tot wel 70% ten opzichte van een boiler met een daarnaast staande tapwatertank. Tegelijkertijd heeft het de mogelijkheid, zo nodig via convectoren te koelen. Daardoor kan het systeem het hele jaar door worden gebruikt voor eengezinswoningen en appartementen. Het hele jaar comfort. Naar keuze is een 200 of 260 liter tapwatertank van onderhoudsvrij roestvast staal. Deze tapwatertank is direct ingebouwd in de warmtepomp. De Yutaki S Combi warmtepomp wordt gecombineerd met een bijbehorend buitenunit.

De Yutaki S Combi combineert verwarmen en tapwater in een compacte binnenunit met een kleine opstelruimte. De vermogens van de verschillende modellen variëren in zes stappen tussen een minimaal vermogen van 4,3 kW tot maximaal 17,8 kW (bij een buitentemperatuur van 7 °C/water 30-35 °C). Hierdoor is er en oplossing voor elker woning.


De Yutaki S Combi werkt dankzij de vloeistofinspuiting zelfs bij een buitentemperatuur van maximaal -25 °C. Zelfs bij strenge winters blijft de Yutaki S Combi uw woning van warmte voorzien. De watertemperatuur kan, afhankelijk van de buitentemperatuur, variëren tussen 20 °C tot 60 °C. Hiermee worden alle onderdelen van een moderne verwarmingsinstallatie op een kleine oppervlakte samengebracht. Er is niet meer dan 733 mm × 600 mm × 1.750 mm ruimte nodig – en dat bij hele goede efficiëntiewaarden. 

Uw voordeel in één oogopslag:

  • Geïntegreerde tapwatertank (200 of 260 l)
  • Met 260 liter-tank ook zonne-energie mogelijk
  • Werkt tot -25 °C
  • Ruimtebesparend
  • Optie voor koelen mogelijk

Ervaar het gemak van deze revolutionaire warmtepompen